Easy Fly Parking este cea mai la indemana varianta pentru parcarea masinii tale, la doar 2-3 minute de aeroportul Otopeni. Afacerea s-a nascut sa nascut cu intentia de a rezolva problemele de parcare, oferind clientului o alternativa economica simpla, eficienta si 100% sigura, valabila atat pe termen scurt, cat si pe termen lung. Pozitionarea parcarii este una foarte la indemana pentru toti clientii, accesul realizandu-se usor, atat dinspre Bucuresti cat si de pe DN1, dinspre Ploiesti.

Avem un serviciu eficient si rapid, proiectat pentru a oferi siguranta si confortul necesar, toate acestea la cel mai mic cost pentru clientii nostri. Iti oferim un loc sigur pentru masina ta, intr-o parcare pazita NON-STOP, cu o capacitate de 40 de locuri. Ne asumam toate responsabilitatea pentru siguranta autoturismului tau, indeplinind sarcinile cu daruire si profesionalism.
Suntem disponibili NON-STOP si putem fi contactati usor. Poti face o programare online, aici pe site, sau iti poti rezerva un loc de parcare prin telefon.
Daca alegi sa-ti parchezi masina la noi, iti asiguram GRATUIT, transferul Parcare-Aeroport (la plecare) si Aeroport-Parcare (la intoarcere). Iti usuram astfel accesul la Aeroportul Otopeni, misiunea noastra fiind accea de a-ti oferi o solutie, bazandu-ne pe standarde ridicate de siguranta si calitate. Oferim servicii eficiente, rapide, fara a te face sa astepti si mai presus de toate la un pret incredibil de avantajos pentru tine.

Lasa-ti masina intr-o parcare pazita! Alege Easy Fly Parking si vei calatori linistit, stiind ca masina ta este in siguranta!

Siguranta 100%
Usurinta 100%
Rapiditate 100%
Preturi Avantajoase 100%
Seriozitate 100%
Disponibilitate NON STOP

VIZIUNEA NOASTRA

Tindem sa devenim o afacere cu o abordare personala si flexibila a nevoilor clientilor, prin care sa devenim recunoscuti ca cea mai fiabila companie de solutii in ceea ce priveste serviciile de parcare, siguranta si transfer la aeroport. Vrem sa depasim asteptarile clientilor, raspunzand in timp util solicitarilor lor si anticipand nevoile acestora.

MISIUNEA NOASTRA

Misiunea noastra este de a furniza servicii de conforme cu cele mai inalte standarde de siguranta, prin care sa putem satisface nevoile clientilor. Suntem intr-o continua crestere din punct de vedere al competentelor si a beneficiilor oferite clientilor, cautand sa ne dezvoltam in vederea oferirii celor mai eficiente servicii de pe piata.