Tu ce preferi când vine vorba de mașina ta, opțiunea de a lăsa mașina pe termen lung în parcarea aeroportului sau cea de a recurge la o parcare în apropierea acestuia, dar gestionată de o companie privată?

Pui siguranța mașinii tale pe primul loc sau alegi să mergi pe mâna soartei și lași unul dintre cele mai importante bunuri ale tale la îndemâna hoților?

Parcarea în aeroport

După cum se știe, aeroportul dispune de o parcare de dimensiuni mari, lucru ce reprezintă atât un avantaj, cât și un dezavantaj. Numărul mare de locuri asigură posibilitatea parcării autovehiculului fără mari complicații. Cu toate acestea, dezavantajul său este că, fiind un spațiu mare, securitatea acestui tip de parcare nu există în totalitate, operatorii și echipamentele de supraveghere neputând supraveghea toate vehiculele parcate. Totodată, prețul parcării în aeroporturi este de obicei ridicat, mai ales dacă este vorba de o perioadă lungă de timp.

Parcarea Privată

De obicei, în aproprierea aeroporturilor, chiar și în cadrul acestora, există parcări auto gestionate de companii private. Optând pentru o astfel de variantă ai garanția că mașina îți va fi în siguranță, cât ești departe de țară. Parcarea privată pe termen lung oferă supraveghere 24 de ore pe fiecare dintre vehiculele lăsate în grijă, dedicare și atenție sporită non-stop. Principalul avantaj este siguranța oferită, dată de echistența unei echipe abile și a echipamentului de supraveghere profesional. În plus, un alt avantaj ale acestor parcări este tariful, în baza căruia primești atât garanția că mașina ta va fi în siguranță, cât și o serie de alte servicii, precum:

  • transfer gratuit Parcare-Aeroport (la plecare) și Aeroport-Parcare (la întoarcere), indiferent de oră;
  • costuri speciale adaptate perioadelor lungi de parcare;
  • responsabilitate pentru siguranța autoturismului;
  • disponibilitate NON-STOP.
|