Furtul, dezmembrarea și vânzarea a diferite piese, loviturile și zgârieturile sunt doar câteva dintre ”surprizele” neplăcute care te pot întâmpina la întoarcerea din vacanță, dacă alegi să-ți lași mașina într-un loc neamenajat sau într-o parcare publică.

Fiind vorba de un bun de valoare, nu este surprinzător faptul că tot mai mult șoferii aleg să-și lase mașina într-o parcare privată, mai ales în timpul călătoriilor cu avionul. Probabil că acest lucru reprezintă cea mai bună variantă și pentru tine, dificil însă fiind alegerea celui mai bun furnizor de servicii, deoarece există o mulțime de parcări cu plată la care poți apela. Cum alegem cea mai bună companie și în cine alegem să ne încredem, lăsând mașina în grijă pe termen scurt, mediu sau lung? 

Calitatea unei parcări private este strâns legată de garanțiile de securitate pe care le oferă clienților săi. Din această cauză, este recomandat să te informezi de la bun început despre sisteme de securitate folosite, astfel încât să puteți lăsa mașina într-un loc sigur. În afară de verificarea sistemelor de securitate utilizate în parcarea plătită, trebuie să ții cont dacă personalul parcării respective, respectă controalele de întreținere relevante, astfel încât vehiculul tău să protejat în totalitate. Toate parcările auto trebuie să furnizeze clienților informații despre facilitățile lor și despre sistemele de supraveghere pe care le utilizează pentru a le asigura protecția vehiculul. Iată câteva din elementele de securitate care nu pot lipsi într-o parcare privată:

  • sistem de camere de supraveghere
  • controale privind accesul fizic în parcare
  • paznici de securitate prezenți non-stop
  • supraveghere video 24 de ore din 24
  • iluminare adecvată a întregii parcări

Dacă firma la care vrei să apelezi întrunește toate aceste calități, ai garanția unui serviciu complet, 100% sigur pentru mașina ta. Având în vedere cererea, echipa EasyFly Parking își îmbunătățește constant oferta, astfel încât să respecte regulile de siguranță î mod eficient, folosind sisteme de securitate performante, o echipă de top și cele mai bune soluții pentru autoturismul tău. Și cu toate că siguranța este primordială prețului, noi le combinăm pe amândouă, într-o manieră avantajoasă pentru orice buzunar! Serviciile noastre au un cost complet accesibil și personalul se asigură ca totul să fie în ordine până la întoarcerea ta din călătorie, astfel încât te vei bucura de o vacanță relaxantă, iar mașina ta de siguranță completă cât nu ești prin preajmă.

Contactează-ne pentru detalii și verifică tarifele de pe site-ul nostru. Poți face rezervarea online, iar mașina ta  va fi parcată în cele mai bune condiții!

 

|