Te-ai săturat să plătești atât transferul, cât și parcarea la Aeroportul Otopeni? Poți să uiți de neplăceri, apelând la EasyFly Parking, un serviciu de parcare exclusiv privat, cu un cost redus și disponibilitate pe termen lung.

Fără îndoială, parcările private sunt cel mai eficient mod de a-ți parca mașina într-un loc sigur, atunci când vrei să pleci într-o călătorie mai mult sau mai puțin lungă.

Dacă urmează să călătorești timp de câteva zile, săptămâni sau chiar luni, parcarea pe termen lung oferită de noi, este un serviciu profesional și de calitate în care acordăm prioritate nevoilor clienților noștri. Te poți bucura de vacanță într-o liniște totală, datorită faptului că vehiculul tău va fi în cel mai bun loc. De asemenea, vei beneficia de cele mai bune avantaje:

  • EasyFly Parking este cea mai economică soluție când călătorești.
  • Economisești timp, bani și câștigi confort pe întreaga perioadă a călătoriei.
  • Transport gratuit de la aeroportul Otopeni până la parcare și viceversa.
  • Vehiculul tău este păzit NON-STOP.

Transferul la terminalul corespunzător va fi efectuat imediat după sosirea ta la parcare, de preferat cu cel puțin 2 ore înainte de zbor, pentru a asigura un serviciu corect și transfer punctual către aeroport. În cele din urmă, la întoarcerea ta din călătorie, trebuie să suni odată ce te afli la punctul de întâlnire desemnat împreună cu bagajele, iar personalul nostru te va lua imediat de la terminalul corespunzător și va continua transferul gratuit către sediu, pentru a-ți recupera vehiculul.

În plus față de avantajele de a te putea deplasa cu mașina personală înainte de o călătorie lungă și de a o lăsa într-un loc de încredere, accesând într-un mod rapid terminalul, parcarea noastră are prețuri avantajoase, servicii eficiente și rapide.

|