Ți-ai făcut bagajele, ai cumpărat biletele de avion, ai pregătit deja lista cu obiective turistice pentru viitoarea ta vacanță, iar singurul lucru pe care îl mai ai de făcut este rezervarea unui loc într-o parcare pe termen lung, pentru siguranța mașinii tale? Pentru a te asigura că alegi servicii complete, la cel mai înalt nivel, analizează puțin ofertele pe care parcările plătite din zona aeroportului Otopeni ți le pun la dispoziție. Dacă îți dorești siguranță deplină și costuri cât mai mici, rezervă-ți pentru început câteva ore de cercetare, în căutarea unei parcări 100% de încredere!

 

Internetul abundă de oferte, în special pe raza orașului Otopeni. Totuși, dacă vrei să beneficiezi de servicii de excepție, ideal este să faci o analiză completă a tuturor facilităților de care te vei bucura, odată făcută rezervarea. Deși mulți fac o departajare în baza prețului, costul nu este întotdeauna cel mai potrivit criteriu. Un raport bun între calitate și preț implică mult mai mult de atât. Iată ce trebuie să iei în considerare, atunci când ești în căutarea celei mai bune parcări pe termen lung din zona Otopeni

  • Verifică toate facilitățile pe care parcarea pe termen lung le oferă - aruncă o privire asupra tuturor caracteristicilor pe care parcarea le are. Oferă sistem de supraveghere performant, funcțional 24 din 24? Are o echipă de pază competentă, care să se preocupe de siguranța mașinii tale, cât nu ești prin preajmă? Există o zonă bine delimitată, unde se interzice accesul persoanelor neautorizate în parcare? La Easy Fly Parking, spre exemplu, toate aceste condiții sunt îndeplinite cu brio! Mai mult decât atât, ai acces non-stop la sistemul de supraveghere, prin conexiune la internet, astfel că vei știi întotdeauna ce se întâmplă cu mașina ta, chiar și atunci când nu ești aproape de ea.
  • Caută o firmă care asigură transport gratuit spre și dinspre aeroport - un serviciu esențial, mai ales dacă pleci pentru mai multe zile sau săptămâni, este asigurarea transportului până la Aeroportul Otopeni, în momentul plecării, și de la aeroport spre parcare, în momentul sosirii. Noi îți garantăm transport în condiții optime, la timp pentru a prinde zborul rezervat, atât pentru tine și însoțitorii tăi de călătorie, cât și pentru toate bagajele voastre. Astfel, nu va trebui să vă preocupe găsirea unor alternativele pentru deplasarea de la sediul nostru la aeroport și nici eventualele întârzieri, pentru că noi asigurăm transport rapid și 100% eficient! 
  • Nu folosi prețul mic pe post de criteriu de departajare unic - prețul este, într-adevăr, un criteriu important în alegerea oricărui bun sau serviciu, astfel că se aplică și în contextul de față. Nu te rezuma, însă, doar la costuri, atunci când alegi unde vei rezerva un loc de parcare plătit. Costurile oferite de Easy Fly Parking sunt calculate în beneficiul tău, încercând să-ți oferim cel mai bun raport calitate-preț. Cu cât perioada de rezervare este mai mare, cu atât vei plăti mai puțin. În baza acestui preț personalizat, beneficiezi de siguranță deplină și 100% încredere că mașina ta va fi pe mâini bune, iar călătoria în străinătate va fi una fără peripeții din acest punct de vedere.
|