Situațiile neprevăzute fac parte din viața fiecăruia dintre noi, astfel că pot exista situații în care să trebuiască să pleci de urgență în afara țării, pentru a rezolva diverse probleme mai mult sau mai puțin grave. În astfel de momente, tensiunile momentului s-ar putea să nu-ți fie de mare ajutor, astfel că există posibilitatea să uiți anumite lucruri esențiale pentru o călătorie fără peripeții. 

 

În cazul în care viața ta personală sau profesională îți aduce deseori situații de acest gen, am pregătit pentru tine o listă cu lucrurile pe care să le ai în vedere, pentru a te bucura de călătorii liniștite, lipsite de pericole. Chiar și neplanificate, călătoriile de acest gen pot fi mult mai liniștite, dacă te pregătești cum se cuvine pentru ele. Iată, deci, câteva sfaturi esențiale în acest context:

  • Pregătește un mini-bagaj de drum, întotdeauna la îndemâna ta - dacă ești genul de persoană întotdeauna pe drumuri, acest lucru nu are cum să fie dificil. Asigură-te că ai întotdeauna la îndemână un mini-bagaj cu lucruri esențiale pentru o călătorie, fie ea de afaceri sau în interes personal. În momentul în care situația se ivește și trebuie să pleci de urgență undeva, doar adaugă în bagajul respectiv articolele vestimentare necesare și ești gata de drum. 
  • Rezervarea unui loc de parcare privat pentru autoturismul tău - evită situația neplăcută de a fi nevoit să lași mașina într-un loc de parcare public, la îndemâna hoților de autoturisme care se perindă prin zonă, și rezervă un loc într-o parcare privată pe termen lung. Poți alege strict perioada de care ai nevoie, fie că este vorba despre câteva zile sau chiar săptămâni. Parcarea se află în imediata vecinătate a aeroportului Otopeni, iar transferul de la și până la sediu până la locația de îmbarcare în avion se face gratuit, fiind un serviciu integrat în ofertă.
  • Mergi pe mâna recenziilor, în cazul cazărilor făcute de urgență - pentru cazarea în orașe prin care nu ai mai fost până în prezent, mergi pe mâna recenziilor lăsate de alți călători în trecut. Rezervă-ți câteva momente pentru a citi părerile celor care au mai călătorit în respectiva zonă și care s-au cazat la diverse hoteluri, moteluri, pensiuni, sau altele asemenea. Alege ceea ce crezi că se potrivește stilului și bugetului tău, astfel încât să mergi ”la sigur” și să nu ai surprize cu o cazare care pare atractivă pe internet, dar nu dispune de opinii din partea altora și se dovedește, în cele din urmă, o alegere proastă.
|