Atunci când ne pregătim pentru o călătorie în afara țării ne concentrăm adesea pe alte detalii, cum ar fi bagaje și bilete de călătorie, iar de cele mai multe ori uităm de faptul că mai trebuie să ne ocupăm și de alte lucruri la fel de importante, cum ar fi găsirea unei parcări sigure pentru mașină. În realitate, întreaga procedură de identificare a unui loc de parcare durează doar câteva minute și se poate face online, direct din fața calculatorului. Mergi astfel ”la sigur” și nu riști să pierzi timpul prin parcarea aeroportului, în timp ce restul colegilor tăi de zbor se pregătesc deja de decolare.

Sistemul de rezervare online a unui loc de parcare pe termen lung este ușor de utilizat și simplifică enorm procesul de găsire a unui loc 100% sigur pentru mașina ta. Iată un top 3 avantaje pe care ți-l oferă acest sistem:

  • Economisești timp - în loc să pierzi timpul plimbându-te de la o parcare plătită la alta, în căutarea celei mai bune oferte de preț și pentru a face rezervarea propriu-zisă, este mult mai comod să navighezi online și să identifici astfel costurile de parcare pe perioada de care tu ai nevoie. Alege cea mai bună opțiune în raport calitate-preț, apoi fă o rezervare online. Durează mai puțin de 5 minute, astfel că îți rămâne timp suficient să pregătești bagajele pentru vacanța ta și să te pregătești în tihnă pentru una dintre cele mai relaxante concedii din câte ai avut până acum.
  • Ai un loc asigurat - cererea este mare, astfel că dacă lași totul în ultima clipă există riscul ca mașina ta să nu mai aibă loc în parcarea în care ai lăsat-o data trecută. Asigură-te deci că faci rezervarea online și ai astfel asigurat locul pentru mașina ta. Astfel, în ziua plecării tot ce trebuie să faci este să te prezinți la locație cu mașina și bagajele tale, să lași autoturismul în grija personalului avizat, apoi să aștepți liniștit mașina care va face gratuit transferul până la aeroport. Totul este atât de simplu și ușor, cât ai zice... Easy Fly Parking!
  • Poți reverifica datele - un alt avantaj pe care îl oferă sistemul de rezervare online este faptul că îți permite să revezi și să reverifici datele introduse. Astfel, în cazul în care ai selectat o dată greșită, ai adăugat un număr de telefon eronat, sau pur și simplu vrei să faci o modificare la rezervarea ta, tot ce trebuie să faci este să suni la Easy Fly Parking. După finalizarea rezervării online, toate informațiile ajung pe adresa ta de mail. Acolo le poți verifica și, în caz că apar erori, le poți remedia rapid, printr-un simplu apel. Tot prin intermediul acestui sistem eficient poți prelungi perioada de parcare, în cazul în care decizi să-ți extinzi concediul și vrei să lași mai mult timp mașina în locul rezervat anterior.
|