Siguranța mașinii este un aspect pe care toți cei care sunt în căutarea unui loc de parcare pe termen lung îl iau în calcul înainte de a face rezervarea propriu-zisă. Este de înțeles îngrijorarea, mai ales că urmează să-ți lași autoturismul în grija altcuiva, pe o perioadă considerabilă de timp.

 

Dacă decizia de a rezerva un loc de parcare la Easy Fly Parking este aproape luată, însă ceea ce te preocupă este tratamentul de care va beneficia mașina ta pe timpul nopții, atunci când este cel mai predispusă hoților, află că parcarea noastră este 100% sigură!  Iată o serie de lucruri cu privire la siguranța mașinii pe timp de noapte, care te vor ajuta să iei cea mai bună decizie cu privire la locul de parcare pe termen lung pe care urmează să-l rezervi:

  • Supraveghere video 24/24 - știm să noaptea este un ajutor important pentru tâlharii de mașini, astfel că sporim siguranța mașinilor din parcarea noastră pe timpul serii. Asigurăm supraveghere video 24/24, folosind echipamente de ultimă generație, care pot capta imagini inclusiv în întuneric. Mai mult decât atât, ca să te asiguri că mașina ta este în deplină siguranță, îți oferim acces la o aplicație online, prin care îți poți vedea mașina în timp real, la orice oră din zi sau din noapte.
  • Echipă de pază calificată - pe lângă sistemele de supraveghere performante, asigurăm o echipă de pază calificată, care se ocupă de siguranța mașinilor și de prevenirea potențialelor pericole. Echipa este compusă din oameni cu experiență în acest domeniu, pregătiți să intervină cu succes ori de câte ori identifică posibile riscuri pentru mașinile din parcare. Astfel, ai garanția că autoturismul tău este în deplină siguranță, chiar și atunci când tu nu ești prin preajmă. 
  • Acces neautorizat interzis - trebuie reținut că accesul în incinta parcării se face în urma legitimării, astfel că persoanele neautorizate nu pot pătrunde sub nicio formă în interior. Sistemul este conceput astfel încât mașina să beneficieze de cel mai bun tratament, să fie în deplină siguranță și, la întoarcerea ta în oraș, să o găsești în aceeași stare în care ai lăsat-o.
|