Dacă te-ai săturat de alergatul prin parcarea aeroportului, în căutarea unui loc de parcare sigur și mai apoi pentru a prinde deschise porțile de îmbarcare către avionul tău, atunci cu siguranță trebuie să încerci serviciul nostru de închiriere a unui loc de parcare pe termen lung! El îți oferă garanția unui zbor liniștit, ferit de peripețiile dinaintea decolării! Oricine se poate bucura de o călătorie relaxantă, serviciul de rezervare fiind la doar un click distanță!

 

Deși se impune prezența pasagerilor la aeroport cu aproximativ 2-3 ore înainte de zbor, timpul se va dovedi relativ scurt la fața locului. Asta pentru că, dincolo de găsirea locului de parcare, mai există o mulțime de alte lucruri de rezolvat în ultima clipă. În primul rând trebuie să te ocupi de check-in, care durează de regulă peste câteva zeci de minute, mai ales la orele de vârf, mai apoi sunt micile necesități specifice, cum ar fi procurarea unei sticle de apă, ori o vizită scurtă până la baie. Unde mai pui că, dacă pleci în călătorie cu copii, va fi extrem de dificil să alergi în toate aceste locuri alături de cei mici. Timp pentru găsirea unui loc de parcare rămâne foarte puțin, spre deloc. Noroc că Easy Fly Parking îți oferă posibilitatea de a rezerva un loc de parcare online, astfel încât să treci rapid de orice procedură complicată și să ai garanția că, cel puțin din punct de vedere al parcării, lucrurile sunt rezolvate.

  • Transfer rapid de și până la aeroport - în baza biletului de zbor, compania noastră asigură transfer eficient de și până la aeroportul din zona Otopeni. Solicită acest serviciu în momentul în care vii să lași mașina în parcare, în locul rezervat anterior. Noi vom pregăti microbuzul care se va ocupa de transferul tău, al tuturor celor care te însoțesc în călătorie și a bagajelor voastre, până în fața aeroportului. La reîntoarcerea în țară, venim să vă luăm de la aeroport și vă transportăm rapid înapoi la parcare, acolo unde ați lăsat mașina parcată pe toată durata călătoriei.
  • Sistem de rezervare incredibil de rapid - nu e de mirare că tot mai multe persoane apelează la serviciile de parcare pe termen lung, mai ales când procedura de rezervare a unui loc este atât de simplu de realizat. Accesezi site-ul, completezi formularul de rezervare cu datele solicitate, alegi perioada de sosire și cea de plecare din parcare, apoi apeși butonul ”Trimite”. Durează aproximativ 15 secunde pentru ca rezervarea să fie procesată, urmând ca mai apoi echipa noastră să te contacteze pentru mai multe detalii. În cazul în care vrei să schimbi anumite detalii referitor la comanda ta, poți lua legătura cu noi prin telefon sau email, fiind la dispoziția ta non-stop.
  • Posibilitatea prelungirii rezervării - călătoria ți-a prins atât de bine încât ai decis s-o prelungești cu alte câteva zile, însă stai cu inima strânsă că nu știi ce se va întâmpla cu mașina ta în tot acest timp? Nu-ți face griji, ea este întotdeauna în siguranță la Easy Fly Parking. Pentru a prelungi perioada de rezervare a locului de parcare plătit, tot ce trebuie să faci este să iei legătura cu un reprezentant Easy Fly Parking, aducând la cunoștință dorința ta. Atenție căci, dacă nu soliciți prelungirea contractului de parcare, va trebui să achiți un cost suplimentar, pentru orele extra pe care mașina ta le va petrece în parcarea noastră.
|